Jana Pendapatan Sambilan

08:30

Entry ni untuk korang yang serius untuk jana pendapatan sambilan melalui media sosial..sapa kata layan media sosial tak menguntungkan..salahhhh sangat..kalau betul caranya, boleh buat pendapatan sampingan..tapi ramai yang tak tahu caranya..Salah satu cara yang paling top di kalangan para blogger adalah affiliate..Banyak sebenarnya program affiliate yang ada tapi kena rajin mencari & berusaha..ehhhh..nak duit kan..kena la usaha..mana duit datang golek2 macam tu je..Kat sini aku nak share salah satu program affiliate yang boleh korang joint untuk menjana side income melalui komisen..Hasil terpulang pada usaha masing-masing..

www.fiezasani.xyz


Pernah dengar mengenai InvolveAsia tak?okey, mungkin ada yang pernah..ada yang tak pernah..Untuk yang tak pernah, story sikit sebelum cerita lebih lanjut..
InvolveAsia merupakan syarikat e-commerce yang menghubungkan korang kepada lebih 80 peruncit dalam talian utama di Malaysia seperti Lazada, Zalora, Reebonz dan banyak lagi. 

Apa yang perlu korang buat hanya mendaftar & promosikan produk / jenama kesukaan korang kepada rakan-rakan dan follower korang di media sosial memasing seperti twitter / facebook / instagram & blog.
Tak kira korang berpengaruh atau tidak tetapi korang aktif di media sosial, jangan lepaskan peluang untuk ajak kawan-kawan joint program ini..PERCUMA saja..best tak?of course la best..register PERCUMA tetapi dapat komisyen..syok!!Bagi setiap pendaftaran baru melalui link affiliate korang, korang akan mendapat RM5..

CARA UNTUK MENDAFTAR SEBAGAI AFFILIATE INVOLVE ASIA :

** Daftar kat sini ~ PENDAFTARAN AFFILIATE
** Selepas mendaftar, login ke akaun korang & lihat paparan screen dashboard di screen, pergi ke sidebar, tengok bahagian Report-Referral Report

**Copy link url  (contoh : http://dashboard.shopstylers.com/signup/2091)

**Selepas itu, kongsi url tersebut di mana-mana media sosial masing-masing

www.fiezasani.xyz

You Might Also Like

1 Comment