AFB Feeds

Ephyra Skin Nano

08:46

Ephyra bakal mengeluarkan produk terbaru keluaran dorang iaitu Ephyra Skin Nano..Ephyra Skin Nano ni merupakan serum untuk kulit yang sangat berkesan,  dipatenkan oleh SWISS Nano-Technology, dapat memulihkan kulit yang rosak dan mengembalikan kulit yang canti berseri. Ia juga sangat berkesan dalam memerangi parut jerawat, jeragat, bintik hitam, kedutan dan tona kulit tidak sekata. 
Aku sebagai pengguna setia Ephyra Skin Bar, harus la cuba produk baru ni..hehe..tambah2 aku ada masalah2 yang berkaitan..Haritu ternampak kat page Ephyra, pihak Ephyra nak berikan sample serum ni..apa lagi, terus laju2 komen..Minggu lepas, dah dapat sample ni..alooo..awat kecik benor..eh!!katanya sample..besor kang, tu bukan sample..hehe..
Aku dah try pakai, best weiii..cepat meresap..aku guna pagi selepas mandi, dah basuh muka dengan Ephyra Skin Bar, guna serum ni sebelum tepek foundation + bedak semua..

Bila Ephyra nak lancarkan produk dorang yang ni?nak beli..best sangat pakai..


Sample Ephyra Skin Nano Serum..
Cara penggunaan serum..

You Might Also Like

1 comments

  1. Bagus ke ephyra ni? Boleh cerahkan kulit tak? Side effects?

    ReplyDelete

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.