AFB Feeds

Cikgu Garang

08:50

Masa sekolah dulu, confirm ada cikgu garang kan kat sekolah..Sekolah rendah mmg ku tak ingat la..Sekolah menengah, aku ingat cikgu mana yang garang..ni pada aku la..tak tahu pada kawan2 sekolah aku yang lain..cikgu paling garang time aku sekolah menengah dulu, cikgu.....mesti korang ingat cikgu math..takkkkk..salah..cikgu paling garang masa aku sekolah menengah dulu cikgu sejarah..tak ingat nama cikgu tu..tapi pada aku, dia garang..susah nak senyum..walaupun cikgunya garang aku tetap suka sejarah..heeee..ala..tau2..ramai yang tak suka subjek sejarah sebab boringggg..tapi aku suka..belajar sejarah..tahu pasal sejarah kita..untuk aku best..cuma seingat aku yang tak best, cikgu sejarah kitaorang ni suka suruh buat presentation..part ni tak best..kena bercakap kat depan, weiii..kalau bercakap kat depan, aku tak ingat pernah kena ke tak..selalunya aku suka tolong tulis2 kat kertas majong tu @ bagi idea ke..janji tak kena bercakap kat depan..hehe..akceli bagus jugak cara cikgu aku buat macam tu sebab dia tahu subjek sejarah kan boring...kalau dia yang bercakap gerenti, semua ngantuk..so cara dia, kitaorang la yang bercakap..tapi jangan ditanya la soalan sejarah sekarang..memang tak ingat la weiii..

Part kena panggil jawab soalan kat depan, nasib baik la aku bukan dalam kategori pelajar popular jadi kebarangkalian kena panggil nama, jarang2 la kena..heeee..huntung jadik pelajar tak popular..

Cikgu garang..ada gaya tak?hehe..

You Might Also Like

0 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.