Warna Cinta

08:30


Demam Dilwale..aku tak tengok pun citer ni..Ingatkan x seronok..Bila tengok member duk update status kat fb, blogger yang dah pi tengok pun buat review pasal filem ni..ramai cakap best..haritu mr hubby dapat kupon free, mr hubby memang ajak nengok dilwale..masa tu baru release citer ni..aku jawab kat mr hubyy.."eiii..x mo la..dulu saya yea kaki hindustan..sekarang dah tak baper minat.." Nampak statement berlagak aku..ahaks!!Dah tu bila tengok kat fb, orang duk share pembikinan video klip gerua ni..mula-mula macam tak baper minat..
Bila duk ulang dengar, eh sedap gak lagu dia..boleh masuk..tambah lak dia punya pemandangan dalam video klip ni, cantikkkkkk sangatttt..terus verangan aku & mr hubby dalam video klip tu..haha..lempang kang..Kat fb ramai share lagu yang Janam Janam tu..Sedap gak lagu yang tu..tapi aku lagi suka Gerua ni..

Untuk korang yang dah jatuh cinta gak dengan lagu gerua ni, jom la kita verangan sesama..hehe..gigih donlod dari you tube masuk kat sini, tau..

You Might Also Like

1 Comment

  1. Lagu gerun memang best tambah pula lokasi penggambaran yang cantik

    ReplyDelete