AFB Feeds

Shawls Giveaway by Lollipop Manis

08:30

shawls giveaway by lollipop manis

Tahu tak, GA ni mr hubby yang bitau kat aku..mr hubby bagi link kat aku thru wassap..Mula-mula macam pelik dah kenapa?Balik rumah, aku tanya
kenapa share link kat aku..mr hubby habaq 'awak kan suka masuk Giveaway..Selalunya nasib baik, menang'..alooo..sweet pulak rasa husband ku ini..tak la setiap kali masuk GA, aku menang..ada sekali je aku menang..tapi tak pe la..dah mr hubby share link GA ni..jadik meh la kita joint..

Kalau korang nak joint, klik gambar yea..


You Might Also Like

0 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.