AFB Feeds

Servis Hidung..ahaks!!!

08:30

Servis hidung..haha..lama x buat..eh..bukan servis hidung..yang korek bijih tu..ni servis kat belah luar hidung..mengerjakan whitehead/blackhead..

Hasilnya macam gambar kat bawah..nasib tak banyak sangat..

Antara banyak2 produk untuk buang blackhead/whitehead kat hidung..aku paling suka yang ni sebab memang terbukti berkesan..yang lain2 dulu aku beli..hasilnya nan hado whitehead ke blackhead ke yang keluar..tipu la kalau kata aku tak de whitehead/blackhead sebab bila picit tu ada je yang keluar..jadik sebab produk sebelum ni tak berkesan, terus malas nak beli apa-apa produk yang berkaitan..biar je la whitehead/blackhead ni menepek kat hidung aku ni..pasrah je..

Tahun lepas, tetiba ternampak plak produk ni agak hot..Ramai la seller duk promote kat fb..eh..nak try la..tambah plak nengok testimoni-testimoninya..hasilnya yang aku try sendiri..mmg terbaik..masa beli tu aku terkejut tengok botolnya kecik kiut je..aku macam..cukup ke ni kan?hah..sekali aku dah beli memang terbukti tahan lama..aku beli ni masa bulan puasa tahun lepas..sampai ni ada lagi..bukan aku je pakai..dengan mr hubby sekali..okey..berbaloi..harga RM10..tahan lama..suka suka suka!!!

Hasil servis hidung..ahaks!!

You Might Also Like

2 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.