Nak penjimatan elektrik

08:30

Memandangkan sekarang ni semua menda pun nak naik harga..barang..tol..pengangkutan awam..gst lagi..hmmm..tak tau la nak berterima kasih dengan siapa kan..

Tetiba terbaca pasal ni kat fb..Ada orang share..aku pun mencari siapa kah owner asalnya yang share pasal ni..jumpa pun owner fb nya..terus minta permission orang berkenaan untuk share kat blog aku..Jom la kita cuba..Jadi ke tidak tak pasti la..Owner yang share pasal ni menjadi..bil elektrik dia menurun dari September sampai la terkini..Wahhhh!!terkesima tengok sampai tiga puluh something je bil letrik dia..korang boleh tengok gambar kat bawah tu..

Aku baru je start buat..Tak pasti la menjadi ke idak..nanti aku share yeak kalau jadi..
Kalau aku tak update apa pasal ni maksudnya tak baper menjadi le tu..hehe..mr hubby tak baper nak percaya sangat..dia cakap kalau dah switch off suis, dah stop la pengaliran elektriknya..okey, fione..kita bereksperimen dulu yeak..

You Might Also Like

2 Comment

  1. Yani dah try cara ni...bil bulan Dis 2015 hampir RM160, bil Jan 2016 aritu bil elektrik hampir RM120...berkurang hampir RM40. Itu pun start praktik tip ni pertengahan minggu ke-3 bulan Dis tu....

    ReplyDelete