AFB Feeds

Nak penjimatan elektrik

08:30

Memandangkan sekarang ni semua menda pun nak naik harga..barang..tol..pengangkutan awam..gst lagi..hmmm..tak tau la nak berterima kasih dengan siapa kan..

Tetiba terbaca pasal ni kat fb..Ada orang share..aku pun mencari siapa kah owner asalnya yang share pasal ni..jumpa pun owner fb nya..terus minta permission orang berkenaan untuk share kat blog aku..Jom la kita cuba..Jadi ke tidak tak pasti la..Owner yang share pasal ni menjadi..bil elektrik dia menurun dari September sampai la terkini..Wahhhh!!terkesima tengok sampai tiga puluh something je bil letrik dia..korang boleh tengok gambar kat bawah tu..

Aku baru je start buat..Tak pasti la menjadi ke idak..nanti aku share yeak kalau jadi..
Kalau aku tak update apa pasal ni maksudnya tak baper menjadi le tu..hehe..mr hubby tak baper nak percaya sangat..dia cakap kalau dah switch off suis, dah stop la pengaliran elektriknya..okey, fione..kita bereksperimen dulu yeak..

You Might Also Like

2 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.