AFB Feeds

KFC Wasabi Rice Wrap

08:30

  Sapa dah pernah makan KFC Wasabi Rice Wrap ni..ada yang okey tak, maksud aku sesuai dengan selera korang?
Aku..dah try..mr hubby pi beli..masa mr hubby makan mula-mula, aku duk rasa sikit je..not bad..lepas tu ada dalam separuh lagi..mr hubby dah tak boleh blah nak makan..lepas makan malam..aku amik la yang mr hubby tak larat nak habis tu..mula-mula okey rasanya..boleh masuk..dah 3-4 kali kunyah, rasa meloya..yang kali ke-4 tu memang tak boleh nak telan..terus ke dapo nak buang yang tak boleh nak telan dalam mulut..sekali pakej keluar..euwww..rasa dia uwekkk..sorry not my taste..dengan nasi lagi..nasi pun aku rasa macam pulut-pulut je..campur plak wasabi..

Kalau korang yang suka wasabi, okey la kot..aku tak la cakap tak sedap cuma bukan selera aku KFC Wasabi Rice Wrap..

You Might Also Like

2 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.