AFB Feeds

Jenjalan Cari Idea #Explorace Versi FiezaSani

08:30

Seperti yang aku explain kat entry sebelum ni berkenaan percutian ke Melaka..which is bukan la jalan-jalan sangat pun..lebih kepada survey..Nak cari idea untuk game explorace versi kitaorang..Hadiah..sangat la best..untuk aku..tak tau la kalau pada orang lain..Hadiah fully sponsor by mr hubby..

Eh..tetiba nak joint jugak, boleh!!hehe..eh..tetiba..padahal haritu masa diskus, mr hubby suruh aku joint jugak tapi memandangkan iQ aku ni idok la pandai sangat..kang orang lain dah habis buat task..aku baru nak start..tambah lak ada kena teka-teka pulak..eh..failed akak!!jadik urusetia je la..

Ajak adik aku & wife dia je sebab explorace ni percutian dengan keluarga sebelah mr hubby..takkan nak ajak adik mr hubby pulak..confirm2 menang..dah tau dah apa benda tasknya..jadik ajak la adik aku & wife dia ni..Senarai untuk task explorace nanti dah ada pun..cuma nak tau apa yang ada kat situ..sebab ada kena teka tempat..ada kena amik barang..jadik nak tau jugak la apa yang ada kat situ..

Sampai je kat Melaka..lepas check in, terus keluar balik..pakej cari makan tengahari which is dah masuk pukul 5ptg pun masa tu..lepas dah burpppp memasing..baru kitaorang pusing-pusing kat area Dataran Pahlawan tu..masuk mall..keluar mall..pusing pusing..sambil bergambar..Wajib!!memandangkan tangkap gambar hobi utama aku jadik masa explorace nanti ada la task yang berkaitan dengan gambar..kannn..dapat kakak ipar suka bergambar..jadik kena la ada task kena mengena dengan bergambor..

Kat Dataran Pahlawan..sambil duk usha task untuk adik-beradik mr hubby masa explorace nanti..
Ni dekat A Famosa rasa aku..salah satu task yang kena buat, berdekatan kat sini..
Berehat sebentar..sambil pikir idea lagi..pun salah satu task yang kena buat ada kat sini jugak..ahaks..eh..banyak bagi klu ni..
serius adik aku & mr hubby duk discuss pasal game ni..aku & adik ipar seperti biasa..gila bergambar..aku especially..tambah lak baru dapat monopod free..kemahen aku asik selfie je..

You Might Also Like

1 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.