AFB Feeds

Give Away Bernilai RM500 by Nurfuzie & Mamalink

08:30

Sapa nak joint GA ni, sila klik banner kat bawah 

Aku joint..Mana la tau terpilih antara 27 pemenang..ahakss..

Detail seperti di bawah tu..

klik untuk join
Give Away Bernilai RM500 by Nurfuzie & Mamalink | Bersempena Tahun Baru 2016 dan Hari Lahir Cik EN pada 16 Januari nanti, cik en berbesar hati untuk mengadakan Give Away Bernilai RM500 by Nurfuzie & Mamalink yang akan berlangsung pada 4 Januari 2016 sehingga 31 Januari 2016. Hanya perlu mengikuti syarat syarat dibawah dan korang berpeluang menjadi salah seorang pemenang daripada 27 pemenang untuk merebut hadiah hadiah bernilai RM535.

Follow Blog Di bawah

Follow Page

Instagram

Bloglist

Hadiah? Mesti terlepas pandang ini, Cik en dah keluarkan awal ye. Boleh rujuk di bawah ini
Senarai Hadiah Hebat
Dah submit entry? Boleh rujuk di bawah ini pula
Senarai Peserta Hebat

You Might Also Like

7 comments

  1. boleh join ni....best best best best :)

    ReplyDelete
  2. wahhhhh! berbaloi sangat ni harga diaa...nanti boleh cuba jugak kalau ada masa! best of luck!

    ReplyDelete
  3. W ah...ada segmen giveaway bernilai RM500, pasti ramai yang join nanti. Semoga berjaya buat semua peserta.

    ReplyDelete
  4. W ah...ada segmen giveaway bernilai RM500, pasti ramai yang join nanti. Semoga berjaya buat semua peserta.

    ReplyDelete
  5. Singgah sini dri GA Yg Sama..

    http://mimirheem.blogspot.my/2016/01/klik-banner-untuk-join-give-away.html

    Semoga berjaya..

    ReplyDelete
  6. singgah sini... done follow
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/01/give-away-bernilai-rm500-by-nurfuzie.html

    ReplyDelete
  7. Singgah follow sini dari GA yang sama :) Sorry lambat blogwalking ^^

    ReplyDelete

Flickr Images

ShopLink Asia

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.