Bos bagi hadiah :D

08:30

Happy Birthday to me..Happy Birthday to me..Happy Birthday to meeee...ngeeee..
Birthday aku yang ke 25 (+10)..ahaks..Doa aku sempena birthday aku ni, hmmmmmmmm..'okey, dah'..wish dalam hati je..
Hadiah yang gambar kat bawah ni bos aku bagi..ahaks!!excited ko first time dapat hadiah birthday dari bos..bos aku bagi kain pasang untuk buat baju..terus bagi kat sorang ofismate aku yang pandai jahit..suruh dia buat baju kurung moden..

Sebelum ni pun ada sorang bos aku pernah bagi hadiah..set english tea...bos aku bagi masa tu sebab dia nak pencen..untuk birthday, ni first bos yang bagi hadiah..tQ Puan..muah muah..eh!!tetiba muah2..mentang dapat hadiah..hihi


Entry ni auto-publish..tuan blog cuti-cuti Malaysia start 21-27/1/2016..Untuk pengunjung setia blog aku (ahaks!!kalau ada)..no worry, aku dah siap taip beberapa entry.. 

You Might Also Like

3 Comment

  1. untung bos bagi hadiah...aRz keja dah lama bos tak bagi hadiah..tapi kalau dia bagi hadiah jenuh juga la anak buah ramai

    ReplyDelete
  2. Happy bday fieza, smg Allah rahmati selalu...

    ReplyDelete