0.00000001%

08:30

Kebarangkalian untuk di pilih adalah 0.00000001%..tapi konfiden harus la ada bila apply untuk job ni..haha..tengok kat bahagian komen yang bagi link semua top2 blogger..follower ig, pages fb & blog beribu riban, okey..Jadi jangan verangan nak terpilih la kann..tapi tak kisah..kurang2 mencuba..dari kelip2 mata je tengok post tu..ahaks..

Nie la 4 job yang aku apply as blogger..tak tau la mana yang sangkut..ke tak de pun yang sangkut..haha..tapi tak kisah la..yang penting kita kena cuba ..
 


 

You Might Also Like

0 Comment