AFB Feeds

0.00000001%

08:30

Kebarangkalian untuk di pilih adalah 0.00000001%..tapi konfiden harus la ada bila apply untuk job ni..haha..tengok kat bahagian komen yang bagi link semua top2 blogger..follower ig, pages fb & blog beribu riban, okey..Jadi jangan verangan nak terpilih la kann..tapi tak kisah..kurang2 mencuba..dari kelip2 mata je tengok post tu..ahaks..

Nie la 4 job yang aku apply as blogger..tak tau la mana yang sangkut..ke tak de pun yang sangkut..haha..tapi tak kisah la..yang penting kita kena cuba ..
 


 

You Might Also Like

0 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.