AFB Feeds

Welcome Gift dari Freshkon Club

10:30

Welcome gift dari kelab freshkon..gara-gara terbaca entry dari blog www.kisahemasputih.com pasal contact lens Freshkon..

Terus tangan gatal klik jadik member..hehe..padahal dah baper lama tak ber'contact lens uolss..dulu2 akak pengguna contact lens yang tegar..tapi mr hubby cakap, aku tak lawo pakai contact lens..bukan tak lawo apa, nampak dark circle kat area mata ni hah..tapi kan aku syak, rasanya mr hubby cakap camtu sebab nak kurangkan bajet..yelah, pakai contact lens kena beli air untuk cuci, bekas & setiap 6 bulan kena restock..dulu aku selalu amik stok contact lens monthly (setiap 6 bulan)..alasan paling konkrit mr hubby, aku selalu tidur dalam keta kalau gi jenjalan memana..yea yea..memang pun aku suka tertidur dalam keta..okey, sebab itu, aku mengalah je..pakai spec..huhu..walaupun sebenarnya jeles tau, kat ofis ada 2-3 orang member aku pakai contact lens berkaler2..mampu tengok je..

Ni dapat voucher, macam menariks pulak nak ber'contact lens semula..hehe..agak-agak mr hubby marah tak..hihi

beli 1, percuma 1..mula-mula aku macam best ni..dapat 2 kotak..lepas tu baru teringat..eh, mata aku power lain-lain..so kalau redeem ni dapat 2 box untuk supply sebulan la..sebab mata aku power lain-lain..kalau yang power sama, huntung la sikit..tapi ni pun dah kira okey dah untuk aku..hehe..aku plan macam nak beli tapi bukan nak pakai hari-hari..time gi jenjalan @ keluar je baru nak pakai..

Nak redeem ke tak?ermmm..
 

You Might Also Like

0 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.