Perlu ke amik Multivitamin

08:30

Ber'multivitamin pulak aku & mr hubby..harap-harap konsisten la..bukan hangat-hangat taik ayam je..tapi kena konsisten jugak ni, beli 2pek multivitamin macam dalam gambar bawah ni dekat RM100 lebih kot..ada promotion..kalau tak, satu pek berkembar ni RM130 lebih..so ada promotion dapat la 1 pek ni RM75 lebih kurang..amik dua terus sebab tengah promo kan..

Beli 2 pek ni dapat free payung lipat..suka suka..boleh letak dalam beg..

Bila check entry lama, aku penah up pasal nak beli multivitamin ni tapi masa tu confuse nak amik ni ke @ alfafa shaklee..aku beli jugak alfafa tu tapi tak makan..aku bagi kat adik sepupu aku je..huhu..

Multivitamin ni dah ada dengan asic folic sekali untuk yang TTC..Bagus jugak kalau tak sebelum ni aku cuma makan asic folic jer..

ni info yang aku amik dari website BLACKMORES..Kenapa kita perlu amalkan pengambilan Multivitamin..
sorry, tak reti nak translate ke Bahasa Melayu..tapi aku rasa english dia senang nak faham..

Blackmores Multivitamins + Minerals contains essential vitamins and minerals to provide your body and mind with all-round nutritional support and help maintain health every day. It helps supplement an unbalanced diet in one-a-day dose.

Daily supplementation with a broad range of vitamins and minerals can provide “nutritional insurance” by helping to provide an optimum intake for the maintenance of good health. A Harvard review published in the Journal of the American Medical Association in 2002 recommended that all adults should take a multivitamin daily. Statistics suggest that many people are not consuming optimal amounts of vitamins in their diets. Low levels of vitamins can contribute to the development of a range of conditions.
In addition recent studies have shown that the nutrient levels in fruits, vegetables and some food crops have declined in the past 50 years. This may be primarily due to the way food is grown, processed and prepared.


Beli 2 pek berkembar + percuma payung BLACKMORES..yeay ai loike..
Pelbagai jenis..nama pun multivitamin kannn
ada point pulak..moh la register..kumpul point
Dapat 30 point free bila register + 10point yang aku beli pek berkembar tu..total terkini 40 point..

  


 So kalau korang yang berminat nak bermultivitamin ni, boleh la dapatkan di mana-mana farmasi/guardian/watson..yang aku beli pek kombo ni kat Watson..tak pasti kalau guardian/farmasi lain pun ada offer jugak..Y.E.S..cuba la survey..sementara promosi masih ada..

You Might Also Like

6 Comment

  1. best beli pek berkembar macam ni sebab selain jimat, dpt juga free gift yg best2....ujung2 tahun ni pun banyak promotion....tapi sekali beli tu memang masak la sebab selalu beli 2-3 jenis supplemen, time bayar mengeletar tangan nak keluarkan beratus2 ringgit....huhuhuhu...pastu tunggu 2-3 bulan baru dtg farmasi balik restok supplemen tu...hehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..sama la yani..masa nak amik 2 pek ni pun berpikir kejap nak amik ke tak?tapi mr hubby seorang yang sangat teliti part harga & isi kandungan dia boleh tahan baper lama..kalau menjimatkan, memang amik..cuma part bayor tu, ada gigil la sikit..hehe..tapi bila tengok ada free gift..kemahennn daku..

      Delete
  2. Asalam dek..teruskan perniagaan ya..pasti ada hasil jika usaha dan usaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam..maaf saya bukan berniaga ;) ni untuk kegunaan sendiri

      Delete
  3. perlu jika kita sndri rasa mereka kurg vitamin.. hihiih

    lama cik en x lawat sini.. :)
    Happy new year

    ReplyDelete
  4. rabia makan juga supplement blackmores tu..satu family makan vitamin ni.memang byk khasiatnya

    ReplyDelete