AFB Feeds

Nana's Day Out with KL SOGO & Givenchy

10:01

Nana in da house

Copy the BEST Traders and Make Money : http://bit.ly/fxzulu
Nana in da house

Copy the BEST Traders and Make Money : http://bit.ly/fxzulu
 Nana in da house
Nana in da house

Copy the BEST Traders and Make Money : http://bit.ly/fxzulu
Gud new for korang yang minat dengan Nana..Sogo akan buat event Nana's Day Out with KL SOGO & Givenchy hari Sabtu ni..Sapa2 free @ terkebetulan ada kat area SOGO tu, boleh la singgah untuk jumpa in person dengan Nana..Nana akan berkongsi tips2 kecantikan yang diamalkan oleh Nana sendiri & mungkin ada yang bertuah terpilih untuk makeover by Givenchy..Tempat is fully reserved tapi kalau sesapa yang nak drop by kat Sogo untuk joint event ni, no hal..
Detail kat bawah yea..sharing is caring, dearie..
Aku minat jugak dengan Nana ni..tapi nak ajak mr hubby gi sini..hmmmmmmmmmmmmm..nampak tak panjang hmm aku tu..maksudnya memang idok la mr hubby ku itu nak..

You Might Also Like

1 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.