AFB Feeds

Her World & Aesthetic By Marie France Beauty Enhancement Workshop

08:30

Merry Xmas..HoHo..hehe
Selamat Hari Krismas untuk yang menyambutnya pada hari ni & yang lain termasuk aku, selamat bercuti..yeay!!
Meh nak war war pada korang,  peluang untuk menghadiri bengkel anjuran Let Her World & Marie France pada bulan Januari 2016 nanti..bayaran RM15/seorang & RM20/pair..Menarik offer ni..Yang beminat, korang boleh try e-mail (rujuk pada gambar)..hanya terhad untuk 35 pembaca bertuah terpilih sahaja..
Apa yang best kat bengkel kecantikan ni?
Hmmmm..harus la pasal kecantikan..from head to toe uolls..name it..
Wanita mana tak suka pada kecantikan..meh habaq mai...


You Might Also Like

0 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.