Her World & Aesthetic By Marie France Beauty Enhancement Workshop

08:30

Merry Xmas..HoHo..hehe
Selamat Hari Krismas untuk yang menyambutnya pada hari ni & yang lain termasuk aku, selamat bercuti..yeay!!
Meh nak war war pada korang,  peluang untuk menghadiri bengkel anjuran Let Her World & Marie France pada bulan Januari 2016 nanti..bayaran RM15/seorang & RM20/pair..Menarik offer ni..Yang beminat, korang boleh try e-mail (rujuk pada gambar)..hanya terhad untuk 35 pembaca bertuah terpilih sahaja..
Apa yang best kat bengkel kecantikan ni?
Hmmmm..harus la pasal kecantikan..from head to toe uolls..name it..
Wanita mana tak suka pada kecantikan..meh habaq mai...


You Might Also Like

1 Comment