Expo kat Mid Valley

09:00

Sambungan entry Demam Star Wars..

Lepas abis citer ni, kitaorang pi masuk kat tempat expo ni pulak..saja je masuk..dah terkebetulan ada kat situ kan..jom la cuci-cuci mata..apa ada kat sini?nama pun Taste Fully Food & Beverage Expo..Hah ko memacam jenis makanan /minuman ada..Aku tak snap picture kat dalam ni sebab orang ramai benor..tak lalu, jalan pun berlaga bahu..

Ada la aku dapat free gift kat sini..hehe..nanti check it out kat bawah..

Kalau korang terjah ke expo ni, amik gambar kat sini..dapat free gift..syaratnya, lepas amik gambar, like page dorang..tue je..apa free gift nya?eh..mana boleh bgitau..pi la terjah sendiri kan..heeeee
Mencuba nasib, amik gambar kat sini & masuk contest dorang macam banner kat bawah ni..masa aku up gambar ni kat ig, aku cari # tu..nak tengok, ramai ke yang dah joint tapi gud news masuk aku baru 3 penyertaan..wah..ada chance menang ni..hehe..konon!!


Kalau korang nak tengok ada apa kat expo makanan ni, terjah la kat fb dorang

Sebelah expo makanan ni, ada pameran untuk kereta pulak..suka mr hubby..
Cuci-cuci mata kat sini pulak..dalam ni aku snap gambar..sebab orang tak ramai..




RM600K kereta ni..mampu bergambor kat sebelah je uolls ..


mr hubby suh posing, kemahennn..macam model..

Masa ni ada announcement, lucky draw..tu yang mr hubby duk cari dalam beg, kot ada terselit nombor..tak de pun..beg ni dapat masa register..dalam dia ada majalah kereta je..

You Might Also Like

0 Comment