AFB Feeds

Event for Mak & Anak

11:17



Aku dapat e-mail dari blu.inc berkenaan event untuk mak & anak ni..Nasib anak aku & mr hubby masih lagi dalam proses..hehe..kalau tak confirm2 aku pun joint..Untuk mak2 yang berminat nak attend mini party ni pada bulan Januari 2016 bersama anakanda korang yang tercinta, sila la baca yea seperti yang ditulis kat atas..mana tau terpilih..kalau terpilih korang akan dapat menghadiri event exclusive party ni & jugak baucer RM200 Guess Kid..Serta part paling syok dapat goodie paper bag yang bernilai RM300..wahhhh..


You Might Also Like

1 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.