Event for Mak & Anak

11:17



Aku dapat e-mail dari blu.inc berkenaan event untuk mak & anak ni..Nasib anak aku & mr hubby masih lagi dalam proses..hehe..kalau tak confirm2 aku pun joint..Untuk mak2 yang berminat nak attend mini party ni pada bulan Januari 2016 bersama anakanda korang yang tercinta, sila la baca yea seperti yang ditulis kat atas..mana tau terpilih..kalau terpilih korang akan dapat menghadiri event exclusive party ni & jugak baucer RM200 Guess Kid..Serta part paling syok dapat goodie paper bag yang bernilai RM300..wahhhh..


You Might Also Like

1 Comment