AFB Feeds

DIY your gift

09:24


Printcious, website yang menyediakan perkhidmatan DIY untuk hadiah..kita boleh tulis wording/design kita sendiri..

SERONOK ke nak tulis/design sendiri hadiah..Harus la seronok sebab kita sendiri yang decorate, rasa puas hati..nak bagi hadiah kat orang pun rasa seronok especially untuk orang tersayang (parents,husband,wife, anak, adik-beradik, sedara-mara,bf, gf,)...
Menarik idea yang dibuat oleh Printcious ni sebab kita boleh ikut kreativiti kita untuk design hadiah..aku tak tahu la kalau dah ada website yang camni tapi sejujurnya aku baru je tahu kewujudan website Printcious ni..pilihan barangan telah disediakan di website Printcious (boleh rujuk dibawah untuk pilihan barang yang ada)..Kita cuma perlu pilih & step seterusnya design sendiri hadiah tu..harga pun dari yang aku usha2 kat website ni, tak mahal..tak murah..sedang-sedang je..mampu milik..yang penting kita akan lebih puas hati bila decorate sendiri hadiah tu ikut citarasa kita..

Antara pilihan yang ada kat Printcious ni : ~
  • T-shirts 
  • mugs
  • cushions
  • ceramic tiles
  • puzzles
  •  mousepads 
Ni contoh yang aku buat, k..aku pilih cushion..berkenan nengok cushion kat printcious ni..
Register jadi member dulu..

Pilih kategori yang korang nak..macam aku, pilih cushions

Lepas dah pilih yang mana satu nak, klik kat gambar, dah masuk kat sini, klik 'Customise it'..

Lepas tu boleh la start edit apa ayat korang nak tulis.bentuk, nak letak gambar..suka hati la..ikut kreativiti memasing..dah siap, klik 'Done'..boleh la proceed untuk order..

 Sesuai sangat untuk bagi hadiah harijadi, wedding, anniversary, krismas & apa-apa occasion yang korang rasa nak bagi hadiah..Sesuai dengan moto Printcious'Precious Gifts From Your Heart'..Orang yang terima hadiah korang ni, tengok je hadiah teringat kat korang..gitewww konsepnya..Tapi nak beli untuk diri sendiri pun no hal..
 
Okey, gud news!!Printcious tengah buat promotion bagi setiap pembelian akan dapat 20% diskaun sempena krismas..offer ni valid sehingga 15 December 2015 je..so jangan lepaskan peluang, hokay..
visit : ~

You Might Also Like

0 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.