Demam Star Wars melanda!!

23:41


Demam star wars melanda..aku ni bukan le peminat star wars..masa kecik2 dulu, memang idok la aku nak layan citer ni kan..tak minat..budak pompuan kan..tapiiii harini berdating dengan mr hubby tengok citer ni, boleh?

Best ke?tak tau la nak habaq sebab aku tak baper minat..apa yang boleh aku komen, aku layannnn..banyak action, ada part kelakar sikit, part emosional (eiii..tak suka si jahat tu, bunuh bapak dia sendiri..dah la tak hensem pelakonnya..)

mr hubby, tertidur kejap masa nengok citer ni..aku pandang kat sebelah dengar macam bunyi orang berdengkur..hehe..adoiyaiii..dia ajak kita nengok citer ni, dia tertidur..korang jangan salah faham, citer ni best (untuk aku) sebab aku nak gi toilet masa tengah-tengah citer tapi ku tahan sebab nak tahu apa yang jadik next next babak..Nampak tak, kan cakap best citer dia..mr hubby pun cakap best tapi dia ter..ter..lelap..tak lama pun terlelap nya..dalam 10-15 minit macam tu..

overall aku bagi 4 bintang..mr hubby cakap citer versi baru ni mengimbas citer versi lama..aku tak tahu la kan sebab hat versi lama pun aku tak pernah nengok..hehe

Lepas habis tengok citer ni, kitaorang terjah Taste Fully Food & Beverage Expo kat dalam Mid Valley ni..kebetulan masa otw nak gi GSC, lalu kat tempat expo ni so lepas habis cerita, singgah la jap kat sini..Okey, nanti aku story next entry..

You Might Also Like

0 Comment