Bila ayah jaga anak?

08:30

Tengah bayangkan kalau ada anak..camne ke ghupe bila suruh / mintak tolong mr hubby jaga anak..

Ni paling comel..yang ni kemungkinan boleh terjadik ni sebab mr hubby I.T. punya orang..kat ofis, umah..memang bestfriend dengan laptop..
ni pun ada kemungkinan juga sebab mr hubby kaki game..hehe
ni pun sama..hehe

You Might Also Like

2 Comment

  1. Gambar last tu kesian betul...sabar jer la...hehehehehe

    ReplyDelete
  2. Pernah tunjuk ga,bar2 ni kat suami, dia gelak je...dah siap2 warning dia...kalau buat gak mcm ni kat anak esok, memang kena sekel dengan Yani....

    ReplyDelete