Bengkel Kecantikan Bersama EH! & Astalift!

09:04

Aku terima e-mail mengenai bengkel kecantikan anjuran EH & Astalift ni tapi tarikh bengkel tu tak free..ada hal..so aku share kat sini pada sesapa yang berminat nak joint..Korang dapat belajar dengan lebih mendalam mengenai penjagaan kulit masa bengkel ni nanti..

 Astalift adalah produk anti penuaan dari Jepun yang membantu kita untuk mendapatkan kulit cantik berseri & cantik tidak kira usia.

 Best kowt..Aku kan suka apa je pasal kecantikan ni..why la why la..bengkel ni buat masa tarikh tu..eiiii..gewam tau..haritu pun satu bengkel cosmo, aku offer kat orang lain jugak..sebab tarikhnya pada 12hb jugak..eiiiii..

so pada yang berminat, e-mail kat bawah ni yea:~

promotions@bluinc.com.my

Untuk penyertaan 30 yang terawal akan dapat goodie bag bernilai RM186.00..


You Might Also Like

1 Comment