AFB Feeds

What type of Girl are you?

11:30

Selamat berhujung minggu!!

Mesti ramai yang sambung cuti esok..aku pun..kita geng..mr hubby keja..saja fefeling jadik housewife hari bekerja..hehe

Aku ternampak gambar ni kat facebook semalam..Macam menarik pulak nak share kat sini..

No wonder i'm always positive & happy walaupun tengah serabut..i love ballerina shoes, flat shoes..Kaki tak sakit & bila berjalan rasa selesa je..

Korang pulak yang mana?

You Might Also Like

2 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.