AFB Feeds

Telah mula beroperasi

11:02

Stesen LRT depan rumah dah mula beroperasi mulai 31hb Oktober yang lepas..Stesen yang dah dibuka (Kinrara | Alam Sutera | Muhibbah | Awan Besar)....Tambang percuma selama sebulan dari Kinrara ke Sri Petaling..Bagi yang nak ke KL, pertukaran naik Star LRT di Sri Petaling..Platform untuk tukar tren ni sebelah2 je..

Hari Sabtu lepas, aku & mr hubby saja mencuba naik lrt ni..Start dari Muhibbah ke Kinrara lepas tu ke Sri Petaling..Dari Sri Petaling patah balik ke Muhibbah..hehe..tak de keja kan..haha..saja je..Dah stesen depan rumah je pun..Tapi aku punya dressing, hover aku rasa..maxi dress bagai..padahal orang lain pakai t-shirt dengan seluar jeans je..hehe.. kisahnya aku nak try cardigan baru (entry berkaitan disini)..
Hari Ahad, mak dengan abah aku pulak nak try naik jugak lrt ni..aku temankan..sebab mak aku kalau berdua dengan abah aku je tak konfiden..
So overall okey la naik tren baru ni..macam naik lrt yang sediaada..sama je..Cuma yang best stesen betul2 depan rumah..terbaikkk uolls..

Gelagat husben & wifey naik LRT..macam first time naik LRT je..

Apa lagi, meh posing sikit..stesen baru, tren baru..ni di Stesen Kinrara..

Hari ahad temankan mak & abah aku pulak naik lrt baru ni..

You Might Also Like

3 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.