AFB Feeds

Sapa pernah?

10:28


Sapa pernah?angkat tangan..hehe..kita geng, hokayyy..Dulu masa zaman cintan cintun, bila time gaduh..beria la tutup hp..tapi aku rasa baper saat je, tutup hp..lepas tu on balik..satu sebab takut bf call @ mesej..dua sebab takut kena marah dengan bf..haha..aku le tu..

Haritu saja tunjuk kat mr hubby, pernah buat tak macam ni jugak..mr hubby cakap pernah..tapi aku kan tak de perasaan..tak call/mesej pun mr hubby..mr hubby yang call/mesej aku dulu..Yes,Yes..menang!!

haha..sweet je rasa zaman cintan cintun..eh!!sekarang pun sweet tapi tak berani la time gaduh off handphone..takut kena MARAH, uolls..haha

You Might Also Like

6 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.