Sapa pernah?

10:28


Sapa pernah?angkat tangan..hehe..kita geng, hokayyy..Dulu masa zaman cintan cintun, bila time gaduh..beria la tutup hp..tapi aku rasa baper saat je, tutup hp..lepas tu on balik..satu sebab takut bf call @ mesej..dua sebab takut kena marah dengan bf..haha..aku le tu..

Haritu saja tunjuk kat mr hubby, pernah buat tak macam ni jugak..mr hubby cakap pernah..tapi aku kan tak de perasaan..tak call/mesej pun mr hubby..mr hubby yang call/mesej aku dulu..Yes,Yes..menang!!

haha..sweet je rasa zaman cintan cintun..eh!!sekarang pun sweet tapi tak berani la time gaduh off handphone..takut kena MARAH, uolls..haha

You Might Also Like

6 Comment

  1. Ehehehehehehehe, pena. Tu pun sbb majok ngan kwn

    ReplyDelete
  2. amboi...ni sengaja nak suruh laki mengalah ni sis...tp KG pun sama...ngehehehe

    ReplyDelete
  3. Pernah. Dgn boipren merangkap laki skrg slalu. Dgn kakak pon pernah. Sbb dia nak dtg umah sewa mase belajar. Dia da kawen. Skali tunggu punya tunggu tak dtg2. Kite da antiklimax da nunggu punya lama. Last2 majok. Hantar last sms kate ko tak yah dtg la....terus off hset. Lari umah kwn....menyorok...hahahaha

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. hehehehehe..takut kena marah tu betul..

    ReplyDelete