Respect them

11:05

Terbaca pasal isu ni kat fb..

Just respect them..walaupun dorang public figure tapi tak bermaksud semua pun nak kongsi..jadi tak perlu la kita peminat nak bertelagah bagai..YES..kita sebagai peminat teruja nak tengok gambar anak yusry & lisa tapiii kita kena hormat keputusan mereka berdua tak nak berkongsi gambar anak di media sosial..give them space..Aku salah sorang follower ig both Lisa & Yusry, selalu stalk ig dorang kot2 ada gambar Yahaira..

Maybe dorang belum bersedia nak kongsi..tak pe la kalau dorang dah sedia nak kongsi, dorang kongsi juga nanti..kalau tak..tak perlu la kita nak cakap macam2..kalau rezeki jumpa depan2 & bergambar, tak perlu la nak kongsi di media sosial sebab ibu bapanya sendiri tak berkongsi..cukup la bergambar untuk simpanan kita je..tak semua artis suka menunjuk anak2 dorang..

ada je artis yang tak suka tunjuk gambar anak di media sosial macam ozlynn & johan..kalau ada pun nampak sipi2 je..Jadi kalau Lisa & Yusry nak ikut seperti jejak ozlynn & johan, biar la dorang..Respect privasi dorang.. 

Gambar ni aku share dari fb yang khabarnya ditangkap secara curi-curi..Aku letak watermark aku sbb gambar baby Yahaira, dah digelapkan..hormat privasi seperti yang diminta oleh parents Yahaira..gambar original dah tersebar di internet..

You Might Also Like

1 Comment