AFB Feeds

Rawatan alternatif untuk Buasir

09:06

Buasir..apa tu yeak..bahasa ringkas & senang nak faham, saluran untuk pembuangan air besar terkeluar..hmmm..faham tak!!ala mesti tau punya kan..


Buasir
Gambar Ehsan Mr.GOOGLE

Sedar tak sedar ramai sebenarnya yang menghidap penyakit ni tapi malu nak mengaku sebab takut diketawakan..hmm..yelah orang yang gelak tu tak kena kan kat diri sendiri..kena kat batang hidung sendiri baru tau..

Banyak faktor yang menyebabkan buasir ni antaranya cirit-birit, meneran, sembelit, batuk yang kuat, duduk lama dalam bilik air semasa membuang air besar, wanita mengandung & pelbagai lagi faktor lain..untuk wanita mengandung, digalakkan minum air banyak untuk mengelakkan sembelit yang boleh menyebabkan buasir..

Gejala-gejala penyakit ni rasa perit , sakit, gatal atau pedih kat sekitar dubur. Mungkin juga ada yang mengalami simptom seperti keluar pendarahan, titisan darah merah cerah terutamanya selepas atau semasa membuang air besar..

Rawatan untuk penyakit ini adalah mendapatkan rawatan di hospital/klinik &  alternatif lain dengan mencari penawar/produk kesihatan khusus untuk penyakit ini..

Untuk yang tercari-cari produk kesihatan khusus untuk buasir yang mana agak susah untuk di cari di pasaran..

NomoreRhoids merupakan minuman kesihatan khusus untuk buasir/sembelit..

Jika mendapatkan rawatan di hospital, pesakit akan diberi ubat dan ubat tersebut perlu dimasukkan melalui dubur tapi dengan NomoreRhoids, pesakit hanya perlu minum setiap peket kecil di dalam NomoreRhoids ini..Merawat dari dalaman adalah yang terbaik..

Bagi yang tertanya kandungan NomoreRhoids..Produk ini adalah daripada adunan herba terpilih, ekstrak madu lebah, Ekstrak Susu Lembu, Ekstrak Gula Batu..

Produk ini adalah berasaskan bahan tradisional dan untuk menjamin keselamatan pengguna pihak pengeluar telah membuat kajian makmal di Kbio Corp (Kedah Bioresources Corporation). Pihak Kbio Corp telah mengesahkan produk tradisional ini selamat utk digunakan. 

Sijil produk keluaran CRBI Enterprise yang disahkan tidak mengandungi bahan kimia yang membahayakan pengguna.
 Untuk maklumat lanjut & detail mengenai produk ini, korang boleh klik link dibawah ini
@ hubungi En.Nizam di 014-2466553

Jangan lupa dapatkan produk ini sementara PROMOSI masih ada..

PROMOSI
1 UNIT RM80.00 (SM)
2 UNIT RM150.00 (SM)

1 UNIT RM90.00 (SS)
2 UNIT RM160.00 (SS)

Free delivery

Cepatttt!!Nak sihat tak?Jangan biarkan ia berlarutan dan menjadi semakin parah..

You Might Also Like

2 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.