AFB Feeds

New Look

08:00

Wajah baru blog Chintahati81..opsss..nama & domain dah tukar..yg nama N domain ni dah citer dalam entry semalam..Entry ni pasal wajah baru blog aku ni..wahhh..ayat..wajah sgttt..okey, back to the topic..

Hasil D.I.Y mengedit blog dengan bantuan mr hubby, ini la hasilnya..kembang kempis hidung sbb berjaya buat sendiri..

Aku cuma upload template blog baru ni je, yang part coding, adjust size semua mintak mr hubby yang buat..nasib dapat suami keja I.T..Lepas dh upload template haritu aku ada try edit sikit kat coding..nak buang mana2 yang tak perlu tapi buat kat office slow nya lahai line internet..balik rumah, saja tunjuk kat mr hubby template baru ni..konon nak eksen sebab buat sendiri..pas tu tunjuk dengan mr hubby sekali, nak buang part tertentu..terus mr hubby yang edit..hehe

Hasilnya seperti yang korang nampak sekarang..Aku memang dah lama cari pattern template yang macam aku guna sekarang ni..Nak tempah, dah tanya price haritu..Okey, boleh tahan rega dia..tapi patut pun caj mahal sebab nak edit coding bagai..pfffttt..Aku pun try & error je ni..nasib baik jadi..Itu pun mr hubby tolong..Siap mr hubby tanya, nak buat apa lagi kat blog aku..Loncat2 rasanya mr hubby tanya gitu..hehe..tQ sayang, support wife awak yang minat berblogging ni..

Part header pulak..rezeki..masa BW ternampak ada sorang adik blogger (SHAD) offer mencari 50 orang terawal untuk design header blog FREE..Tue la benefit dari BW ni..Terus laju-laju e-mail Shad detail yang dia dah tulis siap-siap kat entry dia tu..Nasib baik belum penuh kuota..Sekejapan je Shad ni buat..aku e-mail dalam t/hari @ petang..malam, dah dapat header..Pantas..

Kalau korang yang berminat nak tukar header, cuba2 la klik link kat bawah ni kalau masih belum penuh lagi offer adik SHAD ni..no worry orangnya peramah.. 

free design header blog by shad 


Berjaya jugak edit sendiri blog..dengan pertolongan mr hubby of course..

tQ SHAD for the header..simple N nice..






You Might Also Like

5 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.