AFB Feeds

Misi mencari skincare yg serasi

12:07


Hobi bertukar skincare..bukan suka2 tapi cari yang serasi dengan kulit benornya + yang senang nak cari stok bila dah abis..Sebelum ni, aku pernah try produk Cosmoderm tapi set lain..Tapi kawan aku pulak tegur muka aku berjerawat..aku perasan tapi sedapkan hati, aku cakap biasa la dalam proses nak sesuai kowt..Tapi bila kawan dah tegur tu, sebenarnya dah tak senang duduk benornya..duk cari produk lain..

Entry berkaitan >> my-new-skincare


So aku try Ephyra ni pulak..Okey dah sabun ni dengan aku tapiiiii nak dapatkan stok agak susah pulak..Masa mula-mula ni aku beli kat 1 farmasi kat area Masjid Jamek..Tapi bila nak beli stok baru, adoiyai sekarang ni aku tak ghajin nak menapak ke Sogo tu..malas..kalau hari jumaat, time rehat lama..aku lepak kat tempat aku je..Kalau nak beli online, aku kena gi collect kat pejabat pos pulak memandangkan ofis aku tak terima barang peribadi hantar melalui Pos Laju..Jadiknya..misi mencari set skincare yang lain pulak..yang senang nak restock bila dah abis..


Aku try Skincare Cosmoderm balik..walaupun haritu dah try tapi jerawat halus2 duk naik pulak..tapi tak putus asa..Kali ni aku amik yang Tea Tree Oil..Dari pembacaan aku kat google, tea tree oil ni memang elok untuk kulit jerawat/bermasalah..Yang set sebelum ni aku amik, jurujual kat farmasi tu yang cadangkan..So kali ni , aku sendiri pilih hasil carian di google..Ada 2 item je aku amik untuk kali ni iaitu Tea Tree Oil Facial Cleanser + Tea Tree Oil Day/Night Moisturiser..Yang tea tree oil anti blemish tu, free..Harap2 yang ni serasi dengan aku..senang nak cari benornya..kat Guardian/Watson/Farmasi..
 

Cosmoderm Tea Tree Oil, pls be nice with me hokayyyy :D 

You Might Also Like

3 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.