Krim Furmon #3

09:00

Kalau sesapa yang folo blog aku & penah terbaca pasal aku up entry berkaitan krim furmon..aku ada letak gambar kat bawah ni kat entry tu..Gambar ni aku amik dari google jadi aku tak kenal sapa kah orang yang menjualnya..Aku cuma cari kan info je & tepek kat blog aku ni..tapi baru2 ni, tuan punya no. telefon kat gambar ni ada tinggalkan komen kat entry di bawah ni..

entry berkaitan di SINI



Pada sesapa yang mencari krim furmon boleh cuba contact no. seperti yang tertera kat atas tu..

Nama tuan punya no. telefon kat gambar atas ni Kak Faz..kat bawah ni link blog kak faz, okey ;) Kalau nak tau lebih info lagi pasal krim furmon ni cuba la jenguk blog dia..Kalau nak lebih cepat jawab, terus je WhatsApp..

 Ni banner blog dia..boleh klik di gambar untuk ke blog Kak Faz Furmon..
 
Pada yang tertanya2 apa fungsi krim furmon ni..krim ni untuk kesuburan..aku ada up entry berkaitan krim ni beberapa kali kat sini..entry berkaitan seperti di bawah :~
 



mana-nak-beli-krim-furmon 
 

You Might Also Like

2 Comment

  1. baru 1st time dgar nma produm ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Produk untuk kesuburan ni, KG..Selalunya yang ttc tahu la pasal krim ni..

      Delete