Exam PSL N27

08:30

Percubaan kali pertama amik exam untuk kenaikan pangkat gred N27..Mencuba nasib je benornya..tu pun dah bajet, rasa macam kandas semua..hehe..tapi result keluar, eh2 macam tak percaya pulak..Walaupun baru 1 je lulus..haih, bangga..tak sangka sebab masa amik exam yang undang-undang tu..aku tak cukup 1 buku untuk buat rujukan..tapi tips dia walaupun tak cukup buku untuk rujuk, skip soalan yang memerlukan rujuk pada buku tu..jawab soalan lain yang ada buku untuk dirujuk..alhamdulillah..tips menjadi walaupun try & error je..

Tahun depan concentrate untuk 2 lagi paper yang kandas tu..hope berjaya..Semangat ni nak jadik E.O. (mood verangan)..haha

Untuk korang yang nak tengok result, boleh check it out kat sini >> www.kompetensi.jpa.gov.my


You Might Also Like

2 Comment

  1. xpe, cuba lagi selagi boleh.. cik en doakan selepas ini akan lebih sukses

    ReplyDelete
  2. Usaha tangga kejayaan. Boleh lagi tu, inshaAllah :)

    ReplyDelete