AFB Feeds

Exam PSL N27

08:30

Percubaan kali pertama amik exam untuk kenaikan pangkat gred N27..Mencuba nasib je benornya..tu pun dah bajet, rasa macam kandas semua..hehe..tapi result keluar, eh2 macam tak percaya pulak..Walaupun baru 1 je lulus..haih, bangga..tak sangka sebab masa amik exam yang undang-undang tu..aku tak cukup 1 buku untuk buat rujukan..tapi tips dia walaupun tak cukup buku untuk rujuk, skip soalan yang memerlukan rujuk pada buku tu..jawab soalan lain yang ada buku untuk dirujuk..alhamdulillah..tips menjadi walaupun try & error je..

Tahun depan concentrate untuk 2 lagi paper yang kandas tu..hope berjaya..Semangat ni nak jadik E.O. (mood verangan)..haha

Untuk korang yang nak tengok result, boleh check it out kat sini >> www.kompetensi.jpa.gov.my


You Might Also Like

2 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.