AFB Feeds

Cosmo THE FACE SHOP Beauty Masterclass 2015

14:48

Wanita & kecantikan..tak dapat dipisahkan..

Jadiknya aku nak bagi offer menarik dengan korang yang berminat dengan kecantikan macam aku..hehe

Baru-baru ni aku dapat offer untuk joint  Cosmo THE FACE SHOP Beauty Masterclass 2015..bayaran cuma RM20/seorang..kalau bawa seorang lagi kawan RM30..waaaa..kalau kita amik mekap kelas kat luar mau main ratus2 yuran..ni bayaran, murah wei!!

Best!!aku memang tertarik nak joint tapiiiiii mr hubby ada plan lain pada tarikh bengkel ni nanti iaitu 12/12/2015 (Sabtu)..so, dengan ini aku offer kepada sesapa yang berminat kalau nak ganti tempat aku, boleh e-mail kat aku..nanti aku bagi arahan selanjutnya..bayaran kena buat sebelum 4hb Disember 2015..Tempat terhad kepada 40 orang peserta sahaja..So sapa cepat dia dapat yea!!

Apa yang best kat bengkel ni :~
 Sesiapa yang suka pasal mekap, kecantikan macam aku ni..memang boleh sangat la nak joint..Memacam dapat belajar..Solekan, penjagaaan badan, tips2 berkaitan kecantikan..Selain ada makeup tutorial & makeover..yang paling best dapat goodies bag bernilai lebih RM100..bestnyaaa..Sesapa yang joint bengkel ni nanti pastikan korang sampai awal tau sebab pihak Cosmo tak bagi bag goodies ni pada peserta yang datang lewat..Kelas start pukul 9.00pg..Makan tenghari disediakan..wahhh..jeles dengan korang yang attend ni nanti..Dah la buat kat The Terrace, The Royale Bintang The Curve Hotel, Mutiara Damasara, P. Jaya, Selangor..

Sesiapa berminat, e-mail aku kat fieza_amy81@yahoo.com

You Might Also Like

2 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.