CarWash Yang Best

12:19

1st time jumpa car wash yang best..Kebiasannya kita cuci keta, mesti tempat menunggu macam derrr....boring..baca surat khabar,  majalah-majalah lama sambil tengok pekerja cuci kereta kita..kadang rasa macam lamanya duduk kat situ sampai kereta siap dicuci..tapiiii baru ni, aku kagum sebab first time jumpa kedai cuci kereta area Jalan Klang Lama yang lain dari kebiasaan..pada pendapat aku kedai ni mementingkan keselesaan pelanggan..mula2 tak tahu pun situ ada tempat menunggu yang best..Aku andaikan mesti macam biasa, sofa buruk @ kerusi yang dah lusuh letak kat tepi.. Tapi memandangkan masa tu pulak panas, kitaorang masuk jugak ke dalam..Jadi la ada sofa ke kerusi lusuh ke..penat berdiri..Itu la andaian aku masa masuk kedai ni..tapiiii

Bila masuk ke dalam baru nampak ruang menunggu yang best seperti dalam gambar di bawah..ada aircond, sofa, toilet & tv..siaran astro lagi..kebetulan masa kitaorang tunggu tu, cerita M.I.Ghost Protocol..hmmm..menarik sangat..tak perasan dari panas terik masa mula-mula masuk, pandang lagi sekali kat luar..dah hujan..

Bagus betul carwash ni..pandai attract pelanggan..Bila buat macamni, pelanggan pun tertarik nak datang lagi dan lagi dan lagi..

Strategi perniagaan!!

Ruang menunggu yang selesa..pada aku, selesa..tak tau la pada orang lain..
Harga

You Might Also Like

2 Comment

  1. wahh, bestnya car wash ni. harga pun tak mahal mana. kalau kite, pergi cuci kat situ je. takde tempat lain :P

    ReplyDelete
  2. wa.. dia buat untuk keselesaan pengguna

    ReplyDelete