AFB Feeds

Suka Beli Barang Dapur @Tesco Online Store

15:31

Percubaan kali ke-3 membeli belah secara online di TESCO..Dah jadi rutin bulanan aku & mr hubby sekarang beli barang-barang dapur secara online di Tesco Online Store..

Mudah dan yang penting tak sakit tangan nak bawak barang2 naik ke rumah..maklum la kitaorang duk rumah flat je..hehe..So, dengan adanya Tesco Online Store ni memang menyenangkan..Tak mengadap jammed, menjimatkan minyak, tak berpusing cari parking & yang penting tak melalut amik barang yang tak diperlukan..Aku rasa sangat praktikal untuk yang duduk di rumah flat/apt./kondo..if korang jenis yang macam kitaorang tak suka sakit2 tangan sebab angkat barang..heeee

Tapiiii ada satu je kekurangan, dah 2x beli & tiap kali penghantaran..Barang-barang yang di hantar tak cukup..kali ke-2 bulan lepas, hampir separuh tak cukup..out of stock,staff yang buat packaging tertinggal barang..Sokay, boleh diperbaiki lagi..Jadi solution untuk kali ke-3 ni, mr hubby suruh aku call customer service tesco untuk buat aduan sikit..Hasil aduan untuk kali ke-3 order ni, barang2 yang tak cukup hanya 2 item je..out of stock..

Untuk shopping secara online di Tesco Online Store ni, pembayaran melalui kad kredit/debit. Pembayaran boleh dibuat masa pekerja TESCO hantar barang..Pembayaran secara cash semasa penghantaran barang tidak diterima..
 



Entry sebelum, boleh baca kat sini
1ST TIME SHOPPING DI TESCO ONLINE STORE

You Might Also Like

4 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.