Selepas di baiki

09:14

Hasil selepas di baiki sikit make up pallete aku yang memang dah pecah masa dapat dari Lazada..
Caranya, tampal sikit dengan pelekat hitam kat tutup depan tu so tak ada la nampak sangat pecah dia..pelekat sama warna dengan bekas pallete tu..cermin tak boleh buat apa..memang pecah semua..
Blusher yang aku ingatkan tak ada satu sebelum ni..agaknya dia terselit..aku tak perasan sebab masa buka pallete ni nak repair, tetiba terkeluar satu..aku ingatkan ada yang tertanggal lagi..rupanya yang hat 1 tu..okey, setel..letak balik kat tempat dia yang kosong..
Dah rasmi guna pun..huntung!!hehe..mekap pallete dapat..voucher ganti pun dapat.."bukan salah aku kan..sapa suruh dorang yang handle mekap aku ni masa proses delivery, main campak2 je"..

Nasib baik Lazada baik hati, bagi voucher ganti tau..


entry berkaitan


  

Hasil mekap..hehe..Idok la pandai sangat..boleh la conteng sikit2..asal ada kaler-kaler sikit..

I LOVE MAKE UP!! I LOVE BEAUTY!!

You Might Also Like

6 Comment

  1. kite pon ade 1 pallete kat rumah, x usik langsung sbb x reti pakai, haha! dpt free menang contest ape ntah aritu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sya pun x reti..tapi main tonyoh2 je..janji ada kaler2 sikit kat muka..hehe

      Delete
  2. hihihi.. cik en klu beli mau 10 tahun nk hbs.. sbb x pakai sgt

    Jemput singgah blog Nurfuzie.com
    Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1KGive Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000
    Dan pencarian Pencarian Bloglist Nurfuzie Dot Com #2

    ReplyDelete
    Replies
    1. tQ cik en invite GA..dah joint GA..hope menang ;)

      Delete
  3. Suka tengok warna warna..tapi tak reti guna..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya dulu pun tak gheti PC..tapi belajar sikit2..skrg, kira boleh ar..

      Delete