AFB Feeds

Selepas di baiki

09:14

Hasil selepas di baiki sikit make up pallete aku yang memang dah pecah masa dapat dari Lazada..
Caranya, tampal sikit dengan pelekat hitam kat tutup depan tu so tak ada la nampak sangat pecah dia..pelekat sama warna dengan bekas pallete tu..cermin tak boleh buat apa..memang pecah semua..
Blusher yang aku ingatkan tak ada satu sebelum ni..agaknya dia terselit..aku tak perasan sebab masa buka pallete ni nak repair, tetiba terkeluar satu..aku ingatkan ada yang tertanggal lagi..rupanya yang hat 1 tu..okey, setel..letak balik kat tempat dia yang kosong..
Dah rasmi guna pun..huntung!!hehe..mekap pallete dapat..voucher ganti pun dapat.."bukan salah aku kan..sapa suruh dorang yang handle mekap aku ni masa proses delivery, main campak2 je"..

Nasib baik Lazada baik hati, bagi voucher ganti tau..


entry berkaitan


  

Hasil mekap..hehe..Idok la pandai sangat..boleh la conteng sikit2..asal ada kaler-kaler sikit..

I LOVE MAKE UP!! I LOVE BEAUTY!!

You Might Also Like

6 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.