AFB Feeds

Segmen Bloglist Blogger Baru 1437H

11:56

Nak joint segmen..bizi pulak harini nak up entry..nak taip panjang2..

http://www.hasrulhassan.com/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-1437h.html

Segmen ni anjuran blogger terkenal >> Hasrul Hassan..Terbuka untuk blogger-blogger baru..aku rasa aku dalam kategori blogger baru walaupun 4 tahun dah berblogging..lagipun sebelum ni aku tak expose sangat blog aku ni..so sekarang baru aku nak memperkenalkan blog aku pada orang luar..heeee..sebelum ni pemalu..sekarang dah kurang sikit malu nya..kononnnn..

Pada blogger-blogger baru yang berminat nak joint jugak, klik je banner kat atas, k ;)


You Might Also Like

6 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.