Segmen 12 Jam Bloglist #17 Mialiana.com

18:00

Sesapa yang berminat nak joint

KLIK JE BANNER KAT BAWAH NI, K..

CEPATTTT!! hehe


Pencarian bloglist bagi bulan November dan Disember 2015 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 23 Oktober 2015, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #17 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Oktober 2015.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

You Might Also Like

10 Comment

  1. Salam singgah dari segmen yang sama....semoga berjaya...

    http://mardiahdiana.blogspot.my/2015/10/segmen-12-jam-bloglist-17-mialianacom.html

    ReplyDelete
  2. Mimi Singgah Blogwalking Sini.Dari Segmen Kak Mia Liana..Hehehe..

    http://mimirheem.blogspot.my/2015/10/segmen-12-jam-bloglist-17-mialianacom.html

    ReplyDelete
  3. Salam,
    Saya singgah sini dari segmen mia liana :D
    http://noradzwatyrokkafella.blogspot.my/2015/10/segmen-12-jam-bloglist-17-mialianacom.html

    ReplyDelete
  4. Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga.... Maaf menganggu yee.. Good LUCK .. :)


    Fuyooo !!! Giveaway by Mama Darwiish (28oct)

    Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000 (30oct)

    ReplyDelete
  5. Salam ziarah dari segmen yang sama...

    http://www.mariafirdz.com/2015/10/segmen-12-jam-bloglist-17-mialianacom.html

    Have a nice day and good luck... ☺

    ReplyDelete
  6. salam singgah :)
    Semoga terpilih ^^
    |cahayakehalusankelembutan.blogspot.my|

    ReplyDelete
  7. Salam... Terima kasih sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #17

    Senarai peserta telah di update di http://www.mialiana.com/2015/10/senarai-peserta-segmen-bloglist-17.html

    Semoga berjaya... (^_^)

    - Mia Liana -

    ReplyDelete