Sedang Di UbahSuai

19:35

Jangan terkejut masuk ke blog aku, dah bertukar rupa..Masih dalam proses ubahsuai lagi..Maklum la buat sendiri jadinya mungkin amik masa sikit nak siap..Nak bermain dengan coding2..Berpinau biji mata..

Napa tak tempah je?

Cadangnya gitu la nak tempah tapiiii mari la mencabar diri try buat sendiri..Template yang baru ni okey dah pada aku cuma nak adjust sikit2..Aku memang dah lama nak cari template yang macam ni..
Kebetulan tadi bw, terjumpa..hehe..

Nantikan hasilnya!!

You Might Also Like

0 Comment