Official www.fiezasani.xyz

09:00

Officially chintahati81.blogspot dah tukar ke www.fiezasani.xyz

Walaupun dah tukar nama baru, kalau nak search guna nama lama >> Chintahati81, pun boleh tak de masalah cuma klik pada link & terus redirect ke www.fiezasani.xyz..Contoh macam 2 gambar kat bawah tu, aku try google guna nama chintahati81 & klik je kat link tu, terus masuk ke www.fiezasani.xyz..


Cewahhh..konfiden je ada orang google..haha..tak kisah la..fefeling glams..haha..

Nama belakang dot xyz tu , masa mula-mula mr hubby bitau, gelak aku dengar..hehe..tapi advantage..senang nak ingat..orang lain semua dot com..aku dot xyz..ghasak..hehe..Ni domain baru so kalau tak pernah dengar, tau la kan kenapa..mr hubby yang tukarkan sebab FREE..tengah offer..Mungkin nak promosikan jadi untuk permulaan FREE..Lagipun memandangkan domain ni masih baru jadi possibility untuk dapat nama yang korang nak lagi tinggi..contoh macam aku guna ni fiezasani..sekali try je, terus berjaya..

Kalau sesapa yang bercadang nak tukar domain ke atau nak berdot xyz cam aku ni, klik je gambar kat bawah ni..so far aku guna domain baru ni, okey..tak de masalah..

 http://www.hostinger.my/
  
 ni contoh, aku google guna nama lama blog "chintahati81"..Klik je kat link chintahati81.blogspot.com



Terus masuk ke domain baru www.fiezasani.xyz
 

 

You Might Also Like

2 Comment

  1. eh ada juga domain .xyz. Uniknya

    ReplyDelete
    Replies
    1. tue la domain baru, husband saya cakap..unik sangattt ni..rasa macam pelik pun iya jugak..orang lain semua berdot com..saya je dot xyz..hehe

      Delete