AFB Feeds

Mana nak beli Krim Furmon?

14:35

Antara popular post aku kat blog ni

v
v
v
v

KRIM FURMON

Aku pernah up post berkenaan krim ni..Boleh baca kat SINI & SINI

Ada juga yang pm kat fb tanya berkenaan kesan krim ni pada aku..berhasil ke tak?okey ke tak?Korang boleh baca kat link aku bagi atas tu experience masa aku gunakan krim ni..


 Untuk yang bertanya kat mana aku beli krim ni..Aku buat satu entry la yea..senang..mana tau nanti ada lagi yang bertanya soalan yang sama?Senang aku bagi je link ni kat korang..Atau korang boleh cari kata kekunci 'Krim Furmon" kat sidebar belah atas kanan blog ni..

Untuk info, ini bukan iklan berbayar..Tolong menolong sesama TTC  + tolong orang kita meniaga.. ;)


Dalam hadis Nabi ada mengatakan bahawa perniagaan adalah punca rezeki yang baik. 9/10 datangnya rezeki dari perniagaan 

Rasulullah pernah bersabda yang bermaksud: “9/10 rezeki itu adalah datang daripada perniagaan.

Copy the BEST Traders and Make Money : http://bit.ly/fxzulu
Rasulullah pernah bersabda yang bermaksud: “9/10 rezeki itu adalah datang daripada perniagaan.

Copy the BEST Traders and Make Money : http://bit.ly/fxzulu
Rasulullah pernah bersabda yang bermaksud: “9/10 rezeki itu adalah datang daripada perniagaan.

Copy the BEST Traders and Make Money : http://bit.ly/fxzulu

Okey, back to the topic..Aku beli krim ni dulu dari seorang seller tapi semalam sebab ada yang bertanya..aku try whatsapp balik dengan orang berkenaan tapi tak berjawab..Mungkin dah tukar nombor..Tak pe..ramai yang jual krim ni..Kebetulan haritu, aku ada terpandang satu iklan kat FB..Dalam iklan tu tak beritahu apa yang dia jual cuma tagline dia RAWAT RAHIM..Aku try whatsapp..Bila berbalas-balas whatsapp tu baru la tahu seller ni jual krim furmon..Memandangkan aku pernah guna furmon ni aku beritahu pada seller ni yang aku alergik..naik gatal-gatal masa guna krim ni..Seller ni ada promote satu lagi produk baru dia FERMIN..sama juga fungsi dengan FURMON..tapi yang ni khas untuk ada masalah gatal-gatal @ alergik bila guna FURMON..Untuk korang yang baru nak try FURMON atau yang dah pernah try FURMON tapi alergik macam aku, cuba la hubungi no. di bawah, k ;)

RAWAT RAHIM WANITA - 0173093062 / esya

Hope membantu korang yang tengah mencari kat mana nak beli krim furmon?

You Might Also Like

7 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.