Jemputan MEDIA

10:33

KLIK GAMBAR UNTUK ZOOM

Dalam minggu lepas, aku ada terima e-mail (gambar di atas)..Jemputan MEDIA..hmmm..sedikit keliru disitu..kenapa jemput aku??aku bukan wartawan..Mula-mula aku abaikan je e-mail ni tapi lepas tu terfikir, masuk ni dah 2x aku dapat jemputan dari MaTiC..Jadiknya

disebabkan sifat ingin tahu aku ni, aku cuba call P.I.C..Nak tanya jemputan ni untuk siapa sebenarnya & kenapa e-mail pada aku?Bila dah bercakap dengan pihak MaTiC sendiri & orang yang e-mail ni balas e-mail aku, baru tahu pihak MaTiC ada jemput para blogger juga hadir ke majlis ni..Kisahhh..

 Dah tahu kisahnya, baru aku berani nak attend majlis ni..Lagipun tak pernah attend lagi event yang melibatkan blogger ni..Saja la nak tahu..Masuk ni pun dah 3x aku dapat jemputan ke event tapi aku tolak..yang mula-mula aku tak berani sebab tak pasti jemputan itu atas urusan apa?dari pihak MaTiC juga..Sebabnya P.I.C yang e-mail pada aku tak beritahu secara detail..Tetiba je dapat e-mail..So takkan nak main attend je..Yang lagi best aku ingat jemputan tu untuk bos aku..Yang ke-2 dari AABC , terpaksa tolak juga sebab mr hubby o.t..Tak ada orang nak hantar..haihh..tetiba rasa nak belajar drive balik..Yang ke-3, atas ni..Bersemangat aku nak attend..Siap cari OOTD yang rasa sesuai ke majlis ni..Sekali sampai je kat pejabat..Mummy a.k.a bos, ada la plak..huhu..terus tak jadik..harap maaf la pihak penganjur..

Hope in future pihak penganjur tak serik la invite aku yeak..hehe..Perahsann!!
                       

You Might Also Like

3 Comment