Cabaran 7 Hari EFGKBBA - Drama TV/Movie feveret

11:16


 Cabaran InstaBlog  7 Hari

Task ke-5 

Drama TV / Movie Feveret

Movie feveret, tak de..janji best..aku layan jer..tapi selalunya movie yang aku tengok citer omputih..

Drama TV..pilihan aku is always siri penyiasatan macam CRIMINAL MIND | CSI NY | CSI MIAMI | NCIS | HAWAI FIVE-O & apa-apa yang berkaitan dengan penyiasatan..

Dulu ada drama bersiri LEVERAGE..aku layan jugakkk..

Sebab aku suka tengok citer yang berkaitan penyiasatan ni, dorang punya menyiasat tu very da detail..dari sekecik-kecik menda, dorang boleh dapatkan bukti..serius menarik..Lagipun tengok citer-citer ni, minda kita duk sama ligat berpikir sapa yang jahat sebenarnya..itu yang aku suka tengok citer-citer kat atas ni walaupun ada episod yang aku dah tengok..tak kisah..sanggup tengok hat ulangan punya..especially CRIMINAL MIND..heee

Aku jarang pilih drama melayu..hiiii..Kalau pilih nak tengok channel apa, aku akan cari citer-citer kat atas ni dulu..kalau tak de, baru la terpaksa aku pilih citer melayu..tue pun aku tengok dulu jalan citer dia..kalau tak best, masuk bilik layan fb/iG..

Korang pulak??Share sikit..


You Might Also Like

9 Comment

  1. cerita macam ni mmg best. tertunggu2, tertanya2, ternanti2

    ReplyDelete
  2. Leverage best ! Klakar ! Sambil-sambil tu dia ajar cara untuk berfikir luar kotak =)

    ReplyDelete
  3. pcl suka tgk kalau movie mesti cerita action /fight, kalau drama tv yg lucu , lawak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita serupa :D ..Pilihan saya klu tgk movie @ drama..action, klakar..

      Delete
  4. Cerita penyiasatan kdg2 layan jugek..best!

    ReplyDelete