AFB Feeds

Cabaran 7 Hari EFGKBBA - Drama TV/Movie feveret

11:16


 Cabaran InstaBlog  7 Hari

Task ke-5 

Drama TV / Movie Feveret

Movie feveret, tak de..janji best..aku layan jer..tapi selalunya movie yang aku tengok citer omputih..

Drama TV..pilihan aku is always siri penyiasatan macam CRIMINAL MIND | CSI NY | CSI MIAMI | NCIS | HAWAI FIVE-O & apa-apa yang berkaitan dengan penyiasatan..

Dulu ada drama bersiri LEVERAGE..aku layan jugakkk..

Sebab aku suka tengok citer yang berkaitan penyiasatan ni, dorang punya menyiasat tu very da detail..dari sekecik-kecik menda, dorang boleh dapatkan bukti..serius menarik..Lagipun tengok citer-citer ni, minda kita duk sama ligat berpikir sapa yang jahat sebenarnya..itu yang aku suka tengok citer-citer kat atas ni walaupun ada episod yang aku dah tengok..tak kisah..sanggup tengok hat ulangan punya..especially CRIMINAL MIND..heee

Aku jarang pilih drama melayu..hiiii..Kalau pilih nak tengok channel apa, aku akan cari citer-citer kat atas ni dulu..kalau tak de, baru la terpaksa aku pilih citer melayu..tue pun aku tengok dulu jalan citer dia..kalau tak best, masuk bilik layan fb/iG..

Korang pulak??Share sikit..


You Might Also Like

9 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.