AFB Feeds

Cabaran 7 Hari EFGKBBA - Breakfast Wajib Anda

09:16

Task ke-5

Breakfast Wajib Anda

Breakfast aku selalunya tukar2 menu setiap hari..So pilihan aku depends kat tekak masa pilih tu nak yang mana satu??kadang nasik lemak, kadang nasik goreng, kadang mihun..kadang kuih je..

Tapi kalau nak story breakfast kesukaan aku, yang kat bawah ni ;)


Ada yang panggil Lontong..Ada yang panggil Lodeh..tapi aku panggil lontong..Aku pun confuse nak guna nama yang mana!! tapi tak kisah la kan yang penting SEDAP..letak pulak sambal tumis..hirup kuah i tell u!!

You Might Also Like

8 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.