Cabaran 7 Hari EFGKBBA - Breakfast Wajib Anda

09:16

Task ke-5

Breakfast Wajib Anda

Breakfast aku selalunya tukar2 menu setiap hari..So pilihan aku depends kat tekak masa pilih tu nak yang mana satu??kadang nasik lemak, kadang nasik goreng, kadang mihun..kadang kuih je..

Tapi kalau nak story breakfast kesukaan aku, yang kat bawah ni ;)


Ada yang panggil Lontong..Ada yang panggil Lodeh..tapi aku panggil lontong..Aku pun confuse nak guna nama yang mana!! tapi tak kisah la kan yang penting SEDAP..letak pulak sambal tumis..hirup kuah i tell u!!

You Might Also Like

8 Comment

  1. hai fiza , kak ana singgah malam ke sini, alamak jumpa lontong lah pula,lapaq terus dah ni :) salam ukhuwah dari kak ana @anajingga.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi kak ana..tQ dtg singgah kat sini :D

      Delete
  2. lontong jugak .. memang sedap kuah lemak dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harusss sedap..tu yg jadik feberet tu :D

      Delete
  3. Replies
    1. Mmg sedap k.ana..tu yg jdik pilihan utama.. :D

      Delete
  4. Saya pnggil lontong jugekk..sedapnya lontong..

    ReplyDelete