Cabaran 7 Hari EFGKBBA - Apa Ada Dalam Wallet Anda?

16:18



Task ke-2 untuk cabaran efgkbba..

Ada apa dalam wallet?

Aku ni dalam kategori suka tukar2 wallet..agak2 dh bosan guna wallet, aku beli wristlet. Konon senang nak letak phone sekali..bila dah pakai lama sikit, "eh..boringnya pakai ni..dah la besar"..tukar balik pakai wallet..tapi bukan guna balik hat lama yang still elok tu..beli baru, hokay...motip sangat kan nak beli wallet baru..

Ni wallet terkini yang aku guna..baru beli dalam sebulan ke 2 bulan lepas..
So nak tengok ada apa kat dalam wallet aku?

Kad bank, Kad nikah, kad keahlian, lesen, ic & duit..Semalam aku check wallet sbb nak snap gambar untuk cabaran ke 2 ni, baru pasan kad cimb aku ilang..ntah mana aku letak..suka sangat tukar2 purse  la, wristlet la..kan dah ilang..Jenuh cari dalam wristlet & wallet lain (suka sangat tukar-tukar), tak nampak pun kad CIMB aku..waaaa..mana pulak ilang kad CIMB aku ni??


You Might Also Like

9 Comment

  1. comel wallet tu ha...lebih kurang je kaler ngan SA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuan dia comel..tu wallet pun cri hat comel jugak..heee

      Delete
  2. wah comel wallet... kalu wanita mesti ada kad watson kan hihih

    ReplyDelete
  3. Kad nikah wajib bawa kalau selalu berkepit suam isteri di luar tanpa anak.. tp pcl masih lg guna sijil yg lama..huh.

    ReplyDelete
  4. Hehehee kita takde kad nikah..ada sijil je ..tak buat pon yg kad punya..hehehe anyway wallet tu omeyy

    ReplyDelete
  5. wah macam-macam ada ni dalam wallet :) member card paling meriahkan ,singgah sini dari anajingga.com .

    ReplyDelete
  6. wallet cantik..khaty pun tak dak kad nikah
    Jom terjah cabaran khaty  APA ADA DALAM WALLET ANDA| Cabaran7Hari

    ReplyDelete
  7. Haa, cari cepat kad CIMB tu ! :)

    ReplyDelete