Woop It

10:36

Ku pikirkan apa la menda alah ni..
 ni kat bawah flat aku..mula-mula aku & mak memang ingat public phone..tapi macam susah nak nampak public phone sekarang..yea ar dah sume ada handphone..takkan nak guna public phone pulak..tapi pikir positif, tak semua orang ada handphone @ kalau ada kecemasan..prepaid abis, public phone ada..so okey la..tapi bila lalu kat sini..jenuh tengok mana GAGANG dia!!!!

Hari tu, tak puas hati aku & mak gi tengok dekat-dekat..aku pun gatai tangan tekan button dia tu..ada instruction..aku ikut je instruction dia tu..hasil tekan punya tekan..derrrrr..

MESIN TOP UP ghupenya..adoiiii..buat malu je..hihi..

tak tau la kalau orang lain penah jumpa mesin ni..aku seriusly, first time nampak, okey!!

Lepas tu petang mr hubby dah balik keja tanya dia pulak, tunjuk gambar bawah ni..Saja nak tengok aku & mak ke yang peghak tak tau apa ke benda ni @ orang lain pun sama..mr hubby memula macam tak sure..pas tu dia duk zoom gambar kat handphone aku..tulisan yang kat skrin tu memang tak nampak tau..sekali betul daaa mr hubby teka..cis..sah aku yang peghak..hihi..

 So korang kalau yang tak tau apa benda ni..ni aku dah tulis kat sini..kalau ternampak mesin ni, dah tau apa fungsi dia yeak..

You Might Also Like

6 Comment

  1. kak..jadi ajen topap la sennang. bila2 masa boleh topap. banyak kat fb group post pasal jadi agen topap ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..ejen topup tu tau..ramai dah jadik ejen..hat ni mesin, akak tak pernah nampak pun sebelum ni..tu yang peghak sikit..

      Delete
  2. laa mesin topap ke.. rare sgt mesinnya pun. slm singgah dan follow sini :)

    ReplyDelete
  3. tak pnh lg jmpa mesin ni..he.klu sy tgok mst ingt public phone jgk.hewew

    ReplyDelete