AFB Feeds

Woop It

10:36

Ku pikirkan apa la menda alah ni..
 ni kat bawah flat aku..mula-mula aku & mak memang ingat public phone..tapi macam susah nak nampak public phone sekarang..yea ar dah sume ada handphone..takkan nak guna public phone pulak..tapi pikir positif, tak semua orang ada handphone @ kalau ada kecemasan..prepaid abis, public phone ada..so okey la..tapi bila lalu kat sini..jenuh tengok mana GAGANG dia!!!!

Hari tu, tak puas hati aku & mak gi tengok dekat-dekat..aku pun gatai tangan tekan button dia tu..ada instruction..aku ikut je instruction dia tu..hasil tekan punya tekan..derrrrr..

MESIN TOP UP ghupenya..adoiiii..buat malu je..hihi..

tak tau la kalau orang lain penah jumpa mesin ni..aku seriusly, first time nampak, okey!!

Lepas tu petang mr hubby dah balik keja tanya dia pulak, tunjuk gambar bawah ni..Saja nak tengok aku & mak ke yang peghak tak tau apa ke benda ni @ orang lain pun sama..mr hubby memula macam tak sure..pas tu dia duk zoom gambar kat handphone aku..tulisan yang kat skrin tu memang tak nampak tau..sekali betul daaa mr hubby teka..cis..sah aku yang peghak..hihi..

 So korang kalau yang tak tau apa benda ni..ni aku dah tulis kat sini..kalau ternampak mesin ni, dah tau apa fungsi dia yeak..

You Might Also Like

6 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.