ShortVacay #2 @SwissGardenBeachResortDamaiLaut

18:52

Sambung story aktiviti yang kitaorang buat masa cuti2 kat SwissGardenDamaiLaut..
Percutian yang simple tapi tetap fun..Rilex..

Antara aktiviti yang kitaorang buat..cekidaut  : ~

Ni masa nak ke pantai..depan hotel je..tapi fenattt jugak la berjalan..

Jenjalan kat tepi pantai..

Lepaks tepi pantai..

Layan game ( mr hubby n adik dia..dua2 kaki game..sesuweii)..kitaorang yang ladies..main congkak..aku, berposing..

ni kat Bhg.Rekreasi..Jakuzi dia tue..tak tau la dorang bersih kan ke idok..macam berpasir je dalam dia..heeeee..Jakuzi, Sauna, Gym, tempat game, tempat untuk budak-budak ni semua kat sini..1 tempat..pembayaran aktiviti2 yang ada bayaran & pendaftaran, kat sini jugak..tingkat 1..

Aktiviti memanah pulakk..Bayaran untuk memanah, RM20 untuk sejam..adik ipar aku yang nak..kitaorang tumpang la sekaki..sejam kowt,.jenuh memanah..

dah penat memanah..terjun kolam..sebelum mandi kolam ni, adik ipar ngan biras aku buat aktiviti berbasikal..adik ipar aku ajak aku..hmmm..memang tak joint la..aku kan tak gheti bawak basikal!!!!aktiviti berbasikal ni FREE!!

Berenang pun tak gheti..abis buat apa lagi..selpie je lerrrr..

malam kat hotel..tak de menda nak buat..lepas makan malam layan ni pulak..hat ni kitaorang punya sendiri..selalunya kalau gi cuti-cuti, memang kitaorang suka bawak menda mainan macam ni..just for fun kalau tak de idea nak buat apa, lepas makan..layannnn ni pulak..

okey, 2 entry je shortvacay ke SwissGardenDamaiLaut..simple but enjoy..nama pun shortvacay..

You Might Also Like

0 Comment