Serikkkk

22:18

Harini aku attend Konvensyen Usahanita Binaan di PWTC, Kuala Lumpur..
Aku share gambor2 je la ngan korang..Info2 KUBINA ni aku tak boleh nak share sebabbbbb..grrrr
aku tak boleh nak concentrate masa talk sebab dapat partner kat sebelah tak berenti2 bercakap..haih!! Rimas ko tau tak..Aku nak dengar jugak apa yang di cakapkan oleh tetamu jemputan macam Tan Sri Rafidah Aziz..tapi memang tak boleh nak concentrate bila member ni asik nak bercakap..memang rasa hangin je tadi..Sampai tadi aku dah tak larat nak layan, aku lari2 keluar..telefon member la, telefon mr hubby la..weiii..rimas ko tau tak orang asik membebel2 kat sebelah..please respect others..
Ofismate aku yang duduk kat kerusi depan aku, citer ada sorang makcik duk sebelah dia, sampai 2x mengadu..kitaorang bising..mana tak bising..member aku kat sebelah ni asik pot pet pot pet pot pet..aku tak larat la orang asik membebel2 ni..ada jugak aku borak ngan member2 lain kat situ tapi ada gak limit..lepas2 ni kalau aku kena 1 kursus dengan dia ni..memang aku elak la duk sebelah dia..serikkkk!!!!

Posing dulu b4 start program..masa ni orang tak ramai lagi..

Antara booth yang ada kat Konvensyen

Ofismate aku..

Tan Sri Rafidah Aziz tengah bagi talk..aku dapat dengar sikit2 je..Tan Sri punya talk best..

Sikit info yang aku berjaya snap

Souvenir yang dapat tadi..

You Might Also Like

0 Comment