AFB Feeds

Senang nak cari

19:25

Sapa ada habit kalau masuk shopping mall, lepas parking mesti snap no.kat tiang yang kita parking keta..

Kalau sama..kita geng!!!!

Selalunya habit ni bila parking kat mall yang besor2 macam midvalley, low yat..sebab tangkap gambar tu, senang nak cari keta..tak de la melilau..parking tempat lain..cari tempat lain..haha..ni pernah jadik kat aku ngan mr hubby..sorang cakap parking kat sini..sorang cakap parking kat sinun..dah tu dua2 salah..sesat..

So ni solution supaya tak lupa..kalau naik lif, senang nak tekan tingkat baper parking keta..



You Might Also Like

2 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.