Senang nak cari

19:25

Sapa ada habit kalau masuk shopping mall, lepas parking mesti snap no.kat tiang yang kita parking keta..

Kalau sama..kita geng!!!!

Selalunya habit ni bila parking kat mall yang besor2 macam midvalley, low yat..sebab tangkap gambar tu, senang nak cari keta..tak de la melilau..parking tempat lain..cari tempat lain..haha..ni pernah jadik kat aku ngan mr hubby..sorang cakap parking kat sini..sorang cakap parking kat sinun..dah tu dua2 salah..sesat..

So ni solution supaya tak lupa..kalau naik lif, senang nak tekan tingkat baper parking keta..



You Might Also Like

2 Comment

  1. hahahaha... fieza.. sama mcm saya.. mesti snap gambar sebelum masuk... kalo tak berjam2 mencari kete tak jumpa. hahhaa...

    ReplyDelete