Rebate Festive

14:56

Sesapa yang time balik raya haritu, boleh start tebus rebat tol bagi yang menggunakan kad T&G..Penebusan rebat ni mulai dari 14 Ogos 2015 sampai November 2015 untuk yang menggunakan lebuhraya PLUS pada tarikh-tarikh seperti yang ditulis dibawah ni..

Penebusan hanya boleh di buat di pejabat PLUS..bukan kat tol yang untuk tambah nilai..Masa kitaorang gi bercuti ke SwissGardenDamaiLaut minggu lepas..Kitaorang nak tebus rebat T&G ni kat tol tambah nilai..tapiiii jurutol tu inform kena gi ke pejabat PLUS..kat situ tak boyeh (macam ayat anak buah kitaorang, Arip)..heeee

Sokay, masa lalu pejabat PLUS Tapah, singgah kat situ untuk tebus rebat yang ditawarkan..kitaorang dapat rebat RM9.. :D



You Might Also Like

0 Comment