AFB Feeds

Rebate Festive

14:56

Sesapa yang time balik raya haritu, boleh start tebus rebat tol bagi yang menggunakan kad T&G..Penebusan rebat ni mulai dari 14 Ogos 2015 sampai November 2015 untuk yang menggunakan lebuhraya PLUS pada tarikh-tarikh seperti yang ditulis dibawah ni..

Penebusan hanya boleh di buat di pejabat PLUS..bukan kat tol yang untuk tambah nilai..Masa kitaorang gi bercuti ke SwissGardenDamaiLaut minggu lepas..Kitaorang nak tebus rebat T&G ni kat tol tambah nilai..tapiiii jurutol tu inform kena gi ke pejabat PLUS..kat situ tak boyeh (macam ayat anak buah kitaorang, Arip)..heeee

Sokay, masa lalu pejabat PLUS Tapah, singgah kat situ untuk tebus rebat yang ditawarkan..kitaorang dapat rebat RM9.. :D



You Might Also Like

0 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.