AFB Feeds

Comel

09:37

Hobi baru sekarang bila ber instagram, suka tengok sedara, kawan2 @ artis post video anak2 dorang..comel je ghupe..memacam perangai..kadang2 sampai repeat video tu ntah baper kali..suka nau nengok..ni nak cakap hobi ke apa..hobi la kan....

agak2 bila turn aku pulak nak post video cam dorang tu kan..

Insyaallah coming soon..tunggu :D
 

Aamiin..

You Might Also Like

3 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.